(Android) Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences cheat code napaka vzdržljivost
Mar 6, 2022 17:51:47 GMT
Post by kabsemanlibi on Mar 6, 2022 17:51:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Detective S : Mystery game \u0026 Find the differences 2022 version ▞▞▞
Igra se ne naloži. Vidim logotip Rawhand Games in ko izgine, ostanem strmeti v prazen zaslon. Poskušal sem počakati nekaj minut, vendar se nikoli nič ne zgodi.
se ne bo odprlo. črn zaslon za logotipom.
Srca se ne polnijo Ne priporočam, če ne želite čakati 1 dan, da napolnite 3 srca
Detective S : Mystery game & Find the differences Petualangan vcx
Čudovita grafika, čudovita igra! Liki so čudoviti, zelo malo oglasov v igri, velikodušno polnjenje ključev za odklepanje prizorov, samo dobre stvari, zaradi katerih je igranje na straniščni školjki ali sovoznikovem sedežu čudovito, da si preživite čas. igro, razen če ste pripravljeni gledati 40 oglasov za napredek (vsak primer je okoli 80 diamantov/približno 2 $), bi bil pripravljen doplačati, če je ceneje, glede na to, da vsak primer res ni tako dolg
Igra je res dobra! Po prvih 7 dneh brezplačnih diamantov vsak nov kovček ali zgodba stane več, kot prejmete brezplačno, vendar je to igro vsekakor mogoče premagati brez plačila z gledanjem oglasov. Ravni so lahko zapletene in nekatere razlike so res majhne. Vendar to ni problem, ker namig stane samo eno srce in jih dobite na tone brezplačno ali z ogledom oglasa, če vam zmanjka. Tudi zgodba je zanimiva! Ne tako PG, kot se zdi umetnost. Vsekakor preizkusite to!
Lol simulator za gledanje oglasov
odlična igra, samo zaradi nenehne uporabe energijskih src je igranje zelo kratko, če ne gledate veliko oglasov. če ne za ta id, daj 5☆
Zelo lepa igra z lepim zapletom in zgodbo v stilu mange
Detective S ni slaba igra, vendar se mi zdi nezanimiva. To je detektivska igra, kar pomeni ogromno dialogov, ki pokrivajo, kaj se dogaja. Zaradi ponavljajoče se narave dialoga je težko vlagati. Akcija, ki je serija ugank opazi razliko, je tudi precej reptitivna. Všeč mi je vseobsegajoča zgodba o detektivu S in o tem, da je treba na koncu primera uporabiti namige, da bi odkrili morilca, vendar se zdi, da gre skozi en posamezen primer, mukotrpno. 2/5.
To je precej dobra igra, ravno pravšnja težavnostna stopnja. Vendar menim, da bi bilo lepo, če bi lahko zaslužili diamante, ko ste vmes, da bi pomagali odkleniti nove. Prav tako bi bilo lepo, če bi lahko videli, ali je pri zaslišanju osumljenca mogoče pridobiti več informacij, preden porabite srce, saj se ta del razbije s čakanjem, da se srca napolnijo.
Resnično uživam v zgodbi in igre so narejene tako, da se lepo prilegajo zapletu. Ena zvezdica je zato, ker sem našel vrzeli v prevodu. Večkrat se v prvem primeru varnostnik g. McAfee imenuje g. Kwak. Verjetno ste spremenili korejska imena v angleška, ko ste jo izdali v tujini in nekaj zamudili. In Googlova oznaka dosežkov je še vedno prikazana v korejščini »전설의 시작«. Drugače mi je všeč igra!
Igra polna oglasov opazi razliko, nič več
Ali želite larong to kaso bakit po bitin?
Pravkar sem prišel do konca prve sezone in lahko rečem, da mi je bila ta igra popolnoma všeč. Včasih je bilo težko opaziti razlike, vendar je bila možnost nakupa ali gledanja oglasov za dodatna srca odlična pridih, saj nisem čutil pritiska, da bi kupil dodatke, da bi napredoval. Najpomembnejši del te igre je bila zgodba, bila je izjemno dobro premišljena in privlačna. Veseli me, kaj bo prinesla 2. sezona
Všeč mi je zgodba, res je super, edina težava so bili diamanti, vendar sem igro dokončal, komaj čakam 2. sezono
Geat igro in kovčke, včasih imate težave z odkrivanjem razlike, a zabavna igra. Imam težavo z dialogom in opisom datotek v angleščino, nekateri prevodi so čudaški (on se spremeni v ona), kar naredi nekaj zmede, potrebujete nekoga, da preveri slovnico in pisanje za vse dialoge v igri.
Nezadovoljen. Treba je kupiti diamante
Zahteva veliko razmišljanja... In ja, za napredek moraš porabiti srce. Ampak verjamem, da je to zato, da se vaši možgani lahko oddahnejo zaradi vsega deduktivnega sklepanja.
Dovolj zanimivo, da sem gledal oglase
Vau. Vsekakor ena boljših detektivskih iger. Iskanje dokazov, zasliševanja, iskanje motiva in morilskega orožja. Študija vseh datotek. Zelo dobra igra. Komaj čakam drugo sezono!
Enako obvestilo se ne bi prenehalo pojavljati o oglasih. Igre je postalo nemogoče igrati, vsaki 2 sekundi mi je blokirala pogled.
dobro
Po prvem poglavju je bilo res super!, všeč mi je, liki izgledajo lepo in vse ostalo mi je všeč, v tej igri ni bilo oglasov, lahko si ogledaš oglase, če želiš, všeč mi je.
Ta igra je plačana za igranje. Če želite preiti na drugo raven, morate kupiti diamante ali gledati veliko oglasov. Všeč mi je zgodba in grafika, vendar ne bom porabil denarja za takšne igre.
To je dober koncept za igro. Ampak moja težava je, da moraš uporabiti diamante, da dobiš druge zgodbe. To pomeni, da se zdi, da je igranje igre plačano. Prav tako sovražim zgrešen tap in izguba časa v igri, zaradi tega je težko uživati v igri, ki te kaznuje za zgrešen tap. Bolje bi bilo, če bi nagradili čas za tapkanje prave stvari in se znebili kazni zgrešenega tapkanja.
Detective S : Mystery game & Find the differences Nuotykių hayi
Odlična igra najdi razliko z elementom skrivnosti. Skrivnosti se vsekakor odvijajo kot korejske drame - zelo pretiravani motivi in ozadja, ki jih vedno vodi tragedija. Razlike so zelo niansirane, kar predstavlja dober izziv. Na voljo so tudi uganke z drsniki, s katerimi lahko osvojite dragulje ali preobleke. Na splošno precej prijetna igra. Dajem eno zvezdico samo zato, ker je kar nekaj težav s prevodom v angleščino, zaslišanje in obtoževanje pa sta lahko frustrirajoča.
uživam. Obožujem igre, ki me zmedejo.
Igra je odvisna od branja, angleščina je tako slaba, da je težko razumeti namige.
Scopa - Italian Card Game Karetní nibi
Igra je večinoma igre "odkrij razlike", kjer moraš najti le 5 razlik. Srca se dolgo polnijo, za dodatna poglavja morate plačati. Zgodba je zelo dolgočasna.
Jaz ljubim to igro! Bilo bi popolno, če vam ne bi bilo treba plačati za naslednjo zgodbo
V redu zgodba, vendar je treba uporabiti diamante samo za odklepanje naslednje zgodbe tudi po tem, ko so oglasi v igri počutili absurdno. Skupaj z drsnimi ugankami in izgubo časa na neodgovorjeno pipo je abysmal.
JAZ LJUBIM TO IGRO!!!!!! Igral sem samo prvi primer (umor generalnega direktorja) in mi je všeč!!!! Edina stvar, ki jo lahko rečem, je, da so uganke precej težke, a globina zgodbe to nadomesti. Grafika je res lepa. Pravzaprav sem se zabaval s tem, zdi se resničen primer. Dobro opravljeno!
preveč zlobni s srcem nam dajte vsaj 10
Odlično je! Imel sem manj zanimanja za iskanje igre tipa razlike, vendar mi ta igra ni dolgčas! Ima odlično animacijo in je tako kul! Zelo mi je všeč!
Dobra igra, res mi je bila všeč 😍
Res dobra, ni preprosta igra za iskanje razlike. Ljudje, ki imajo radi skrivnostni in detektivski žanr, bodo zagotovo vzljubili to igro. Všeč mi je tudi zgodba in umetniški slog. Kljub temu pričakujte, da boste porabili denar, saj je zbiranje vseh potrebnih diamantov samo z gledanjem oglasov nemogoče (zaužilo bo preveč časa) Karte s kostumom S-ja dobivam še naprej, ko sem že zbral vse tri😂 morda bi bilo bolje, da razkrijem darilne škatle in pustim igralcu, da sam izbere zbral vse preobleke P in S in zdaj imaš več kot 100 kartic preobleke S' lol
kaj je s časom?
Lepa igra, vendar ima slabo slovnico. Druga stvar, ki me je usmerila k pregledu s 3 zvezdicami, je bilo dejstvo, da se je zdelo kot igra P2P zaradi količine diamantov, ki jih potrebujete, da odprete naslednji spis. Ustavil sem se pri spisu primera 1, ker sem moral nabaviti 80 diamantov, da bi odprl naslednjo datoteko. Ko se prijavite, vam v resnici ne dajo veliko diamantov.Dal mu bom 5★, vendar oglasi z diamantom/srcem včasih ne delujejo, čeprav sem gledal več oglasov, mi še vedno ne da srce/diamant. Tudi prevod je malo pokvarjen. Lik je ženska, vendar je dialog izgovoril lik kot 'on', kasneje pa je dialog izgovoril lik kot 'ona' Edit : problem z oglasi je postal bolj moteč lol Edit : nvm, sam rešujem oglase, samo popravim prevod
Plačajte za igranje. Dobite 1 brezplačno epizodo, nato pa jo morate odkleniti z diamanti.
Igra preprosto povedano je samo oglasi, oglasi in oglasi. Če želite napredovati, si morate ogledati vsaj 100 oglasov. Igra je tako kratka, ker samo poiščite razliko, ki jo lahko naredite v 2 minutah (prisilni časovnik). Zgodba je dolgočasna in glasba ne kaže ustvarjalnosti.
Ta igra je res zabavna, upam, da bo ekipa tako nadaljevala
👍🏻
Odlična zgodba. Komaj čakam na naslednjo posodobitev.
Detective S : Mystery game & Find the differences Petualangan vcx
Ta igra je res edinstvena. Všeč so mi koncepti in zgodba!!! Še nikoli nisem videl nobene druge igre, kot je ta!