Post by kabsemanlibi on Mar 6, 2022 17:19:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Chosen: Stream the Series IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje viac mincí ▞▞▞
▞▞▞ The Chosen: Stream the Series 2022 version ▞▞▞
Beta program je vždy plný a už nevidí nič.
Skvelý odkaz na pochopenie evanjeliových (prvých štyroch) kníh Nového zákona! Toto sa oplatí pozerať! Aplikácia poskytuje lepšie pochopenie Biblie, čo pomáha novým ľuďom viery. Chváľte Pána!
Nebolo by načítané.
Cooking Dream Казуални dlp
Táto séria mi nielen pomohla spoznať učeníkov a Ježiša dôvernejším spôsobom, ale je aj veľmi zábavná a uľahčuje čítanie Biblie. Páči sa mi, keď môžem postavám v Biblii dať tvár a postoj
Extrémne frustrujúca aplikácia na použitie. Najmä so slabým alebo žiadnym sieťovým pripojením. Každá dobre navrhnutá aplikácia by mala mať možnosť aktualizácie iba cez Wi-Fi. Aplikáciu momentálne nemôžete ani spustiť bez toho, aby automaticky nekontrolovala aktualizácie na pozadí. Uprednostňuje sieťovú prevádzku pri kontrole a sťahovaní aktualizácií a načítavaní aktuálneho počtu zobrazení. Pri pomalej sieti sa karta pre sezónu 2 odmieta načítať. Aj keď máte epizódu stiahnutú, stále sa odmietne prehrať.
Zostaňte visieť, aj keď moja sieť plne funguje 🤔😤
Po nainštalovaní najnovšej aktualizácie sa aplikácia neprenesie do zariadenia Chromecast. Casting sa zdá byť hlavným problémom tejto aplikácie, ako to potvrdzujú mnohé recenzie.
Uzasne spracovany zivot Jezisa Krista
Bol som oklamaný touto sériou; nie je to vyučovanie biblického príbehu Ježiša Krista! Akákoľvek doktrína, ktorá neučí, že jedine Kristus môže spasiť, a to skutkami ako mormonizmus, katolík, svedok Jehovovi a iné, ktoré sa snažia stvoriť Ježiša na svoj obraz. My ako ľudia musíme brať Božie slovo ako neomylnú pravdu.
Príliš neskoro na získanie novej epizódy tiež musí byť v súlade s dňom a dátumami vydania. Najlepšie je vydať v sobotu, aby ho ľudia mohli pozerať v nedeľu na celom svete.
Toto je najlepšie zobrazenie života Ježiša Krista, aké som kedy videl, a často sa modlím, aby to sledoval celý svet. Hovorím o tom ľuďom a povzbudzujem ich, aby si aplikáciu stiahli. Mám priateľov na Filipínach, ktorí o tom nič nevedia a neviem prečo. Existuje preklad do tagalčiny? Na iiak Ang puso ko / to znamená, Moje srdce láme alebo plače. Som umelec a chcel by som darovať dielo svojich rúk tomuto projektu. Vyrábam palice a vychádzkové palice.
Umožňuje vám zažiť realitu života v čase Ježiša, cítite sa pri ňom absolútne prítomný Bol som úplne vtiahnutý do kruhu priateľov, hoci by som žil v rovnakej skúsenosti s tým, že ho spoznávam ako ľudskú bytosť jeho pravdu a milosrdenstvo a láska boli také bohaté, že je to obohacujúca skúsenosť pre každého
Milujem predstavenie, je také krásne! Ale aplikácia je hrozná, zamrzne a potom sa zastaví. Videá sú len zriedka dlhšie ako 2 sekundy. Budem si musieť kúpiť DVD, aby som videl všetky epizódy, ktoré som zmeškal. Keď to funguje, je to v poriadku. Ale aspoň polovicu času nemôže nájsť môj Roku Ultra. A (nie je to chyba aplikácie) skryté titulky sú prinajlepšom špinavé.
Milujem to
Milujte túto sériu! Úžasná práca na dejovej línii a obsadení postáv. Nemôžem sa dočkať vydania ďalších epizód. Vďaka
Love The Chosen. Najnovšia aktualizácia prerušila streamovanie do TV. Aplikácia tiež zamrzne, musíte ju vynútiť. Nebudem pozerať na telefóne. Prosím opraviť.
Bol som uchvátený od začiatku. Vždy som chcel niečo viac a urobil som prieskum, ktorý mi otvoril oči v rozdieloch medzi biblickými popismi a reklamami, ktoré nehovorili o udalostiach tak, ako sa stali. Tvoje diela zo života Kristovho sú pravdivé podľa Písma v oblastiach, na ktorých záleží.Veľa z toho, aký bol život Ježiša a jeho nasledovníkov, je neznámych, nikdy som si nemyslel, že ich životy boli iné ako život iných Židov, kým Ježiš nezačal svoju službu.
Úžasné predstavenie. V skutočnosti mám predstavu o osobnostiach učeníkov a o tom, ako to formovalo spôsob, akým zaznamenávali svoje evanjeliá. Wow!
Predstavenie je neuveriteľné... ale OPRAVTE túto aplikáciu!! Všade sú chyby! Môžem odovzdať iba polovicu času!
The Chosen: Assista a Série Entretenimento guth
Aplikácia nepodporuje televízory LG a Chromecast nefunguje, relácia je skvelá, ale radšej by som si ju pozrel na obrovskom televízore cez telefón.
Milujeme sériu, ale sme z aplikácie takí frustrovaní a sklamaní. Jediný spôsob, ako teraz môžeme seriál sledovať, je na našich malých obrazovkách mobilných telefónov. Nedá sa to pozerať ani na obrazovke nášho počítača! Minulú sezónu sme to mohli vidieť cez youtube buď na našom počítači alebo na našej televízii cez youtube kanál (Fios). Tiež sme prispeli na pomoc pri financovaní sezóny 2, pretože skutočne veríme v túto sériu a talentovaných ľudí, ktorí sa na nej podieľajú. Vyskúšali sme všetko, na čo sme si mohli myslieť, aby sme to preniesli do našej televízie... donekonečna sme googlili riešenia, prehrabávali sa nastaveniami na všetkých príslušných zariadeniach, skúšali inštalovať zrkadlové aplikácie, pomáhal nám náš 20-ročný syn atď. , ale náš televízor sa jednoducho nespojí s našimi zariadeniami a aplikáciu nemôžeme dostať priamo do televízora... jednoducho sa nezobrazí. A my sme *pomerne* technicky zdatní ľudia, ktorí máme k dispozícii celý rad inteligentných zariadení...a čo ľudia, ktorí ich nemajú? Ako na to prídu? Úžasný vizuál je na takej malej obrazovke zbytočný. A ako ľudia počujú s obmedzenou hlasitosťou na telefónoch? Namiesto toho, aby ste urobili tento úžasný program dostupnejším, urobili ste ho menej dostupným. Nechápem, prečo by si išiel touto cestou. Aká škoda úžasného predstavenia klásť ľuďom do cesty toľko prekážok a zabrániť im, aby to videli. Modlím sa, aby sme na to prišli, aby sme to mohli sledovať bez žmúrenia, ale vo všeobecnosti by som dúfal, že mocnosti to spravia dostupnejším.
Bol som mimoriadne požehnaný sledovaním tejto šou. Som pastorovým dieťaťom a vyrástol som vo svojom osobnom vzťahu s Bohom. Ale verím, že bez ohľadu na váš pôvod nikdy nepreváži dôležitosť neustáleho rastu s Bohom. Milujem ľudskosť, ktorú to prinieslo učeníkom a aký musel byť život Ježiša. Oceňujem výskum vložený do tohto procesu, štúdium a modlitbu za to, aby sa to uskutočnilo s veľkým zámerom, pokorou a humorom.
Vyskytli sa problémy s aplikáciou a tím Vyvolenej aplikácie sa mi okamžite ozval a oznámil mi, že opravujú chyby. Teraz to funguje skvele a práve sme dokončili 2. sezónu bingingu! Táto show je fantastická! Ďakujeme tímu aplikácie za sledovanie! Pokračujte v skvelej práci! #BingeJežiš! Sledoval som tento seriál skôr, ako niekto z mojich priateľov. Ohromne mi pomohlo, keď moja 29-ročná jediná dcéra náhle zomrela 9/2020. Milujem tieto postavy a podnietilo ma to, aby som si Bibliu prečítal sám.
Musel som si zaobstarať nový telefón – čo je presná kópia môjho starého telefónu.Aplikácia sa neotvorí na novom telefóne napriek tomu, že ju opakovane odinštalujete/preinštalujete na novom telefóne. Skontroloval som a všetky moje nastavenia sú rovnaké. Netuším, čo sa deje alebo ako to opraviť. 5 hviezdičiek, keby som mohol otvoriť a používať aplikáciu.
Na Chromecaste sa zobrazuje len čierna obrazovka. Kedysi to bolo dobré, ale teraz zlyháva, keď nemôže hrať. Dallas, som si istý, že váš tím môže byť lepší.
Príbeh je krásny a je krásne vyrozprávaný. Herecké výkony sú veľmi dobré. Aplikácia je v poriadku, je ťažkopádna, ak sa chcete vrátiť o jednu alebo dve epizódy a znova si pozrieť niečo, čo ste zmeškali. Epizódy nezačínajú na začiatku, začínajú na konci...a okamžite prechádzajú na ďalšiu epizódu. Netušila som, akú epizódu pozerám. Mám problém pozerať epizódy v správnom poradí.
Tento program sa mi naozaj páčil a 3. séria sa zrejme nikdy neuskutoční a teraz chcete, aby sa ľudia 4. sériu zabávali
Na telefóne samsung s21 neustále padá
Podvodní vývojári by mi nepripísali mince z môjho účtu v inej aplikácii za stiahnutie a sledovanie epizódy z tejto aplikácie. Bolo to prvýkrát, čo som o tejto aplikácii počul a prvýkrát som si z nej niečo stiahol a prezrel. Pozrel som si 3 epizódy. Pre mňa určite odinštalovať.
Je to skvelá aplikácia, majiteľ spoločnosti odviedol skvelú prácu od začiatku až do konca. Bol som naštvaný, pretože počas prázdnin som nemal prístup k aplikácii a nemohol som hrať na svojej požiarnej televízii. Google urobil zlomovú aktualizáciu, o ktorej som doteraz nevedel. Možno však The Big G umožní aplikácii opäť vysielať. 🤔
Aké neuveriteľne dojemné a silné predstavenie. Veľmi dobre urobené a ponúkané úplne zadarmo.
nemôžem odovzdať do televízora. nie je to televízor ani telefón, pretože obaja spolupracujú na čomkoľvek inom, čo sa snažím odovzdať. Samotná šou od nás získava 10 hviezdičiek z 5 (áno, DOBRE!).
The Chosen: Stream the Series मनोरंजन dej
Show je skvelá, ale aplikácia sa nemôže pripojiť k mojej inteligentnej televízii lg, čo je obrovský problém:/ Môžete mi prosím urobiť, aby sa mohla pripojiť k televízorom lg? Alebo ešte lepšie, možno aplikácia pre obchod s aplikáciami lg tv? Predstavenie je úžasné, prajem si, aby bolo jednoduchšie sledovať ho spolu s mojou rodinou. Boh vám žehnaj
Veľmi hrejivé pri srdci. Potrebujeme viac takýchto programov. Chválim Pána za jeho milosrdenstvo a milosť. Tieto obrázky mi pomohli pochopiť písma.
Predstavenie je úžasné! Milujte prácu, je veľmi inšpiratívna a príbeh ľudí, ktorí sa na nej podieľajú. Aplikácia potrebuje prácu. Najväčší problém: Casting a ovládacie prvky nemajú lesk, musia byť plynulejšie a na viacerých platformách. Aktualizácia: január 2022 – oveľa lepší výkon aplikácie!Naozaj by som si to rád pozrel, ale aplikácia sa na mojom telefóne už neotvára, a keď to bolo možné, schopnosť odovzdávania bola úplne hrozná. S týmto druhom zlej prevádzky aplikácie sa nemôžem prinútiť platiť za rovnaký obsah, keď sa môžu stretnúť s rovnakými problémami.
Milujem Vyvolených. Takým dobrým spôsobom ma to privádza k slzám. Cítiť Ducha Svätého. Moje deti to tiež milujú, skôr ako čítanie biblie. Majú poruchy učenia & učenie vizuálne je lepšie. Boh vám žehnaj Dallas & celé obsadenie. Skvelý výber obsadenia. Všetky sú úžasné. Moje deti sú ako Mathew.
The Chosen (Los Elegidos) Entretenimiento fneg
chromecast prestal fungovať po prvej sezóne... nemôžem si pomôcť, ale pýtam sa, či táto „bezplatná aplikácia“ v skutočnosti nie je zadarmo! Môžem nájsť iba druhú sériu online na predaj.. len 3 doláre za epizódu.. úplne stojí za to peniaze, nechápte ma zle! Táto séria mení život 🙌🏼 ale no tak, neinzerujte to ako bezplatné!
NAJLEPŠÍ BIBLICKÝ PRÍBEH VŠETKÝCH !!! Naša hodina štúdia Biblie sa vyvinula z typického vyučovania Písma k hlbokému pochopeniu Biblie prostredníctvom rozpoznávania znakov a moderného jazyka. Veľmi prísne sa uisťujeme, že to, čo sa učíme, je skutočne v súlade s Božím slovom a zatiaľ sme nenašli nič, čo by si odporovalo! Naši členovia si pamätajú detaily oveľa lepšie ako z čítania. Nemôžem sa dočkať sezóny 3 a ďalších!
Aký vtip stiahnem epizódu a neviem, ako sa pozerať na offline sťahovanie epizódy zlá aplikácia
Mne sa to ani nespustí. Stále sa vypína skôr, než sa vôbec otvorí. Bol som tak nadšený pre túto aplikáciu a nič nefunguje
The Chosen: Stream the Series Underhållning gsnl
je na hovno, keď nemôžete vyhľadať film, ktorý chcete vidieť
Úžasná séria, dáva jej 5 hviezdičiek a viac, ale nemôžem streamovať. Je zvláštne, že môžem streamovať všetky epizódy 1. série a 1. epizódy 2. sezóny, ale nemôžem streamovať 2. alebo 3. epizódu 2. sezóny. Už som skúšal odinštalovať a tvrdý reset.. nefunguje to. Prosím pomôžte.
Takže táto recenzia je o kvalite aplikácie NIE o show. Predstavenie je úžasné. Ale aplikácia je hrozná. Stiahol som si to, kúpil sériu a živé vysielanie je v poriadku. Sťahovanie a používanie v režime offline zamrzne a zlyhá aplikácia. Skúšal som to na rôznych wifi, dátach, všetkom. Kontaktujte podporu a povedali mi, aby som urobil všetky veci, ktoré som urobil, a povedali, že sa mi ozvú a ospravedlňujú sa za nepríjemnosti, nikdy to neurobili, a keď som ich znova kontaktoval, zostalo mi rovnaké ticho.
👍
Táto séria ma naozaj baví. Ešte som nepozrel všetky epizódy. Uvedomujem si, že aj keď by som si prial, aby boli dlhšie, sú dostatočne krátke na to, aby sa dali sledovať a neodvádzali pozornosť od môjho štúdia. Ďakujem biskupovi Vincentovi Matthewsovi, že ma upozornil na túto sériu. Už som na túto vec prispel a keďže cítim olovo, prispejem znova. Videnie s Máriou Magdalénou bolo naozaj dobré, ale myslím si, že príbeh s malými deťmi poskytuje dobrú duchovnú predstavivosť o tom, prečo k Nemu deti prišli, a nahliadnutie do: „Koho Ježiš videl, veľmi sa mu to nepáčilo a povedal im: Trpte aby deti prichádzali ku mne a nebráňte im, lebo takých je kráľovstvo Božie." Toto je zatiaľ moje najobľúbenejšie.Naozaj nechápem, prečo si pozeranie týchto videí vyžaduje aplikáciu, ktorá sa nainštaluje do môjho zariadenia, namiesto toho, aby som jednoducho zverejnila videá na YouTube alebo inej streamovacej službe...Mal som možnosť pozrieť si polovicu prvej epizódy, keď som bol u zubára kancelária druhý deň. Keď sa pokúsim pokračovať tam, kde som skončil, aplikácia neprehrá video.
Frustrovaný z aplikácie. Predstavenie som si užil, ale po prvej epizóde som ich nedokázal prinútiť hrať bez toho, aby niekoľkokrát zamrzli. Teraz ich vôbec nemôžem prinútiť hrať. Odinštaloval som a znova nainštaloval, ale nepomohlo to. Prial by som si, aby existoval iný spôsob pozerania ako táto aplikácia.
Casting do firestick nefunguje. Obdobie. PROSÍM VYTVORTE VERZIU APLIKÁCIE PRE FIRE TV!!!
Kvôli pomalému vidieckemu internetu si musím pred pozeraním stiahnuť. Neexistuje žiadne potvrdenie, keď chcem spustiť sťahovanie a často sa to NESMIE spustiť a musím to skúsiť niekoľkokrát. GUI nie je dobre štruktúrované; normálne epizódy zmiešané s publicitou a podobne. Obsah je pekný, takže aplikácia by mala byť tiež pekná, stabilná a priamočiara. Päť snímok obrazovky vyzerá falošne, nezobrazuje skutočnú aplikáciu.
Mal som problém s načítaním do chromebooku~ neostal otvorený, stále som zatváral aplikáciu; a na mojom roku tv ~ nebude hrať konzistentne. Dostal som skvelé recenzie na sériu od priateľov a pastora. Objednal som si dvd na pozeranie pre prípad, že by som mal s aplikáciou stále problémy.