Post by kabsemanlibi on Mar 6, 2022 17:16:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Skating Girls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Skating Girls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ Roller Skating Girls 2022 version ▞▞▞
Dávam jednu hviezdičku, pretože všetko, čo táto spoločnosť chce, sú peniaze. Môže byť niečo v tejto hre zadarmo, napríklad 9,99, aby ste dostali všetko. 1,99 bez reklám teraz reklamy sú len veci, na ktoré sa pozeráte, alebo nejaké veci, doláre a centy len za kúpele a viem, že kúpele nie sú také množstvo, prosím, opravte to a neinštalujte pls
nie je to dobrá hra, za ktorú musíte zaplatiť, aby ste získali dobrú hru NESťahujte si túto hru, mohla by vám spôsobiť vírus
Táto hra sa mi páčila, mala by sa páčiť viac, čo bude Yahhhhhh
Milujem túto hru, ale tie reklamy
5, môžeme očakávať najdôležitejšiu vec 7-Eleven Bol som presne to isté
To je tak zábavné! Páči sa mi, že túto hru môžete hrať bez internetu! Dúfam, že sa to v budúcnosti zlepší a získa cenu za najlepšiu hru! c:
Táto hra má toľko zamknutých vecí a keď sa niekedy pokúsim zmeniť šaty, všetko sa ukáže zamknuté, takže toľko dní musím byť len v jedných šatách
Zaujímavá hra, ale všetky veci sú zamknuté
Táto hra je úžasná, ale niektoré veci sú zatvorené, takže vás žiadam, aby ste ich otvorili
Radosť
hrozná hra, aj keď sa pokúsite ísť do kaderníckeho salónu, nalíčiť sa alebo sa prezliecť, hovorí, že zaplaťte peniaze, aj keď sa pokúsite zúčastniť tanečnej súťaže, nestrácajte čas touto aplikáciou je to najhoršia hra, akú som kedy hral
Je to najhoršia hra, ktorú ste kedy museli poslúchnuť na odomknutie ako všetko. Hovorím každému, prosím, nechoďte túto aplikáciu, nie je to najhoršie miesto vo vašom telefóne. Nedostaň hru #wrost game ever# prečo si to urobil # túto hru nenávidíš # nekupuj # už nikdy viac
Roller Skating Girls Rollenspel kdzp
Prosím, odstráňte reklamy z tejto hry
Roller Skating Girls Rollenspel kdzp
Pre mnoho odomknutých vecí je táto hra na hovno
Išlo sa mi celkom dobre, ale nemohol som vstúpiť do ďalšieho turnaja kvôli natáčaniu obálky a má príliš veľa reklám
Nie je to zadarmo všetko, čo si musíte kúpiť, táto hra je hlúpa a nechutná, vložte hru, ktorú si nemusíme kupovať, toto nie je prvá hra na korčuľovanie, ktorú práve hrám
Roller Skating Girls பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hhl
Páči sa mi to, pretože to ukazuje, že to dokážete a môžete posielať emotikony pri spustení hry a môžete si urobiť vlasy, farbiť si ich a robiť nechty, je to dobré aj pre deti, takže ak sa vám to nepáči, je to v poriadku pre dospelých. aj tak nebol stavaný pre dospelých
Roller Skating Girls Rollimängud ndyv
Shadow Fight 3 - RPG fighting Vaidmenų žaid. bqlt
WOW ! Páči sa mi spôsob akým robíš hru a proste všetko. ale do veci by si mohol dať viac oblečenia . MILUJEM TO
Dobre som sa bavil, ale robil som si make-up jednej z dievčat a videl som postavu človeka, z ktorého som bol celkom vydesený, len si to pozrite
Je to dobrá hra, ale väčšina vecí je zamknutá
Roller Skating Girls பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hhl
Ale niektoré tanečné pohyby sú uzamknuté😣😣
Od porucam je to nej od toho som sa nauciala korculovat!💜🎓
pekná aplikácia, ale musíte zaplatiť, aby ste to urobili lepšie
Je to najlepšia hra na svete, keď pozerám seriál Soy Luna a mám ju najviac na svete rada milujem ju najviac mám radu Lunu a Ámbar ale Ámbar mám radu až na konci seriálu pretože tam mám už konečne radu Lunu no vlastne Sol bensnovú odporúčam každému📲 📱
táto hra je to najlepšie, čo sa mi kedy stalo, hral som ju 2 hodiny v kuse a stále ju hrám 100 odporúčam si ju zaobstarať!!!!!!
Páči sa mi to rozhodne odporúčam Dúfam, že nebudete počúvať tých ľudí, ktorí hovoria, že táto hra je zlá, v skutočnosti je to super zábava, na väčšinu vecí stačí kliknúť alebo si pozrieť video len pár vecí je zamknutých láska táto hra je taká je to najlepšie zo všetkých Coco hier 😇💟💖💕💓💞💝💘💗
Všetci musíte prestať dávať reklamy, ktorých je v hre toľko
Dobrá hra, ale veľa šiat je zamknutých a koľkokrát sa snažím cvičiť a meniť oblečenie, potom som dostal hviezdičky, ale za skate bod som prehral, koľkokrát to skúsim veľakrát
som zamilovaný do tejto hry!! Jediný problém je, že to hrám na chrome notebooku, takže nemôžem hrať niektoré mini hry. zatiaľ to neovplyvnilo moju hru. takže ich jednoducho nehrám. edit: klamal som, nemôžem trénovať bez hrania hry v telocvični, čo je naozaj ťažké, pretože mám jeden kurzor. môžete to prosím opraviť v aktualizácii.
Táto hra je ÚŽASNÁ!!! 😀 milujem to, je to najlepšia hra všetkých čias, ale jedna vec, ktorá sa mi v hre nepáči, je, že keď vidíš vec zamknutú, musíš použiť peniaze na jej odomknutie, je to také rozmazané, no stále je to dobová hra
Páčilo sa mi to, som v tom veľmi dobrý, vyhral som 8 súťaží